Reviews


5 stars after 17 reviews
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten ! En heel vlot bezorgd. 6/14/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit! 5/18/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super. De noedelsoep kip kan ik aanbevelen. En als je je vergist bij het bestellen en gewoon noedels met kip krijgt, dan is dat helemaal niet erg. Ook lekker, met verse groente en van alles. 5/17/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond keurig klaar op de aangegeven tijd. Het eten was weer heerlijk ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! 5/4/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten vooral de Pho is heerlijk 3/30/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van de inktvis was niet alles eetbaar, verder smakelijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 3/8/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, zeer goed klaargemaakt en heel smaakvol. Komen zeker terug. 2/27/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website zou beter zijn met plaatjes van wat je besteld. 1/20/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren niet alle gerechten heel erg warm en had er ook meer smaak aan mogen zitten. Prijs/kwaliteit was nu niet helemaal in verhouding helaas. 1/16/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 1/3/2024
I Hai Phong Langestraat 1 +31 61 4225579
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Leuke enthousiaste crew en uitstekend eten. 12/29/2023
I Hai Phong 5 stars after 17 reviews
I Hai Phong